Елсим Комерс - производство на кабелни комутации

Zoller+Fröhlich

Zoller+Fröhlich лого

На мястото на недействаща мина за въглища в Баварският град Ванген, Германия, Ханс Золер и Ханс Фрьолих, които са били приятели от ученическите си дни, започват идеята и реализацията на индивидуални системи за управление на Z+F.

Още от самото начало електротехническата компания, основана през 1963 г., поставя силна позиция с акцент върху насърчаването на иновациите, разработването на нови идеи и довеждането на креативни решения до реалност.

Въз основа на здрава основа, Zoller + Fröhlich (Z + F) има перспективна философия.

Две дъщерни дружества:

  • 1998г. Z+F в Питсбърг ( САЩ )
  • 2001г Z+F в Манчестър ( Великобритания )

С широката продуктова гама има правилното решение за всеки проблем: висококачествени терминали и накрайници за различни сфери на дейност. Сертифицирани са по UL стандарт. Ръчни инструменти и автоматични настолни машини за зачистване и кримп на кабели и кабелни накрайници за различни приложения. Освен това Z + F предлага контролни панели и технология за лазерно измерване.

С бизнес договори в повече от 40 държави Z + F изгражда мрежа от сътрудничество, която допълнително гарантира високия стандарт на качество. Моля, не се колебайте да се свържете с Елсим Комерс, за да поискате повече информация. Нашият квалифициран екип ще бъде на ваше разположение и ще ви предостави подробна информация за продукта, както и индивидуална оферта.

Ел. поща
office@elsim.net
Телефон
052 730 794
Работно време
08:00 - 17:00 / Пон - Петък