Елсим Комерс - производство на кабелни комутации

Elmac

Elmac лого

Elmac е италианска търговска компания Paderno Dugnano (MILANO). Основана през 1994 г. в резултат на решителността и усилията на трима предприемачи – всеки със специфични умения в техническата, административната и бизнес сфера.

Бизнес дейностите на Elmac са насочени към онези компании, които работят в производството на индустриални кабели, на които те предлагат комбинация от компоненти: конектори и терминали, използвани за получаване на традиционни връзки, но също така и с приложения в различни сектори, включително:

  • Автомобили, различни превозни средства
  • Домакински уреди
  • Осветление
  • Автоматизация
  • Медицински

През годините Elmac направи достъпни нови продуктови линии, за да предложи определен и качествен отговор на различните нужди на клиентите. Елсим Комерс се превърна в отправна точка за набавяне на материалите, необходими за производството на индустриални кабели и окабеляване. Освен това предлага широка гама термосвиваеми шлухи, полиамидни оплетки и изолирани и полуизолирани терминали и накрайници.

Пазарите, на които Elmac работи, също са претърпели забележителни промени. Освен в Италия, Elmac присъства от известно време и във Франция, Испания, Португалия, Тунис, Мароко и страните от Източна Европа. Разполагаме с широко разпространена търговска мрежа, съставена от агенти и дистрибутори, за да подкрепим исканията, идващи от индустриите, участващи в сектора на окабеляването.

Ел. поща
office@elsim.net
Телефон
052 730 794
Работно време
08:00 - 17:00 / Пон - Петък