Основната дейност на нашата компания от 1990 г. е производството на кабелни снопове и комутации. Първоначалното производство е ориентирано към сферата на битовите уреди, а към настоящият момент нашите изделия се влагат във всички сфери на индустрията:

  • Битова промишленост
  • Леко и тежко машиностроене
  • Електроника и силови инсталации
  • Медицински апарати и оборудване и много други

В настоящия момент можем да обработваме проводници и кабели със сечения от 0,08 мм2 до 150мм2, а възможностите за кримп на терминали, накрайници или IDT конектори са неограничени поради факта, че имаме възможност за собствено производство на необходимите инструменти и екипировка в най-кратки срокове.

Екипа от професионалисти, с дългогодишен опит в компанията ни, прави възможно производството на кабелни форми и снопове с различна степен на сложност.

Това, което можем да предложим на нашите клиенти е нашият дългогодишен опит в областта, достигане на оптимална цена и срокове за производство, чрез максимална автоматизация на процеса на производство, предлагане и прилагане на технологични решения в произвежданите изделия от различните сфери на индустрията.

Това е възможно благодарение на инструменталната ни екипировка. Но винаги има какво да се подобри, така че през последните 15 години правим собствени матрици и инструменти, за да поддържаме разходите им възможно най-ниски, но също така да даваме на нашите клиенти най-краткото време за реакция и да отговаряме на техните доста специфични изисквания.