История

Фирма „Елсим Комерс“ ООД е специализирана в изработката на кабелни форми, снопове и комутации за всички типове изделия в областта на електрониката, електротехниката, енергетиката, автомобилната промишленост, лекото и тежко машиностроене, строителството. Същите се влагат при производството на  електродомакински уреди, алармени и газови инсталации за автомобили, асансьорни уредби, жилищни и промишлени строителни обекти, при изпълнението на проекти в енергетиката, по предварително изготвена техническа документация на клиента.

Фирмата ни има утвърдени и ползотворни бизнес отношения с редица клиенти, както от България, така и от Европа, а през 2012 г. стъпи и на Руския пазар. През същата година започнахме производство на няколко нови изделия, които за кратко време успяха да убедят клиентите ни в нашите способности. Разширихме капацитета си и пуснахме нови производствени мощности в областта на металообработването, шприцването на изделия от PVC и TPE, както и изработката на струговани изделия. Ние сме винаги отворени към нови клиенти, нови производства и технологии.

Разполагаме с надеждни и високопроизводителни машини и оборудване, производство на реномирани компании от Европа, което допълнително повишава и гарантира качеството на произвежданите от нас изделия.

Дългата ни история е оформила и основният ни фокус и приоритети в работата с нашите клиенти, а именно:

  • Бърза и компетентна комуникация – разполагаме с доказал се екип от професионалисти и това ни позволява, в кратък срок, да изработваме дизайн на нови изделия или ре-дизайн на вече произвеждани такива, с цел постигане на оптимално качество на изделията. В зависимост от сложността на заданието, в рамките на два до пет дни можем да направим дизайн на изделие, да определим производственият му процес и да подадем оферта към клиента.
  • Кратки срокове за производство – това е един от начините да спечелим доверието на нашите клиенти. Опитът ни е научил на гъвкавост и бърза реакция в изработването и доставянето изделията.
  • Цена – цената е основен фактор за всеки клиент. Благодарение на изградените ни бизнес отношения с доставчици, високата компетентност на нашия екип, богатият опит на служителите ни, високопроизводителните машини и правилното планиране и разпределение на производствения процес, успяваме да предложим атрактивни цени.
  • Качество – основен приоритет. Комбинацията от въведени системи за управление на качеството, богат опит, висока квалификация, качествени материали и строг 100 %-ов контрол, ни помага да постигнем качество, което затвърждава нашите позиции пред клиентите.
BulgariaGermanEnglish