Кабелни изделия

Основното направление на нашата дейност са кабелните изделия – кабелни форми, снопове и комутации. Изработваме всякакви изделия от най-простите кабелни форми, през всякакви видове снопове до готови изделия. В нашата галерия можете да се запознаете по-подробно с част от изделията, които изработваме.

Работим по техническо задание на клиента, като винаги се стараем да усъвършенстваме дизайна му, за да отговоря изделието по-точно на неговите нужди.

Високото качество се дължи на материалите, с които работим. Имаме дългосточни търговски партньорства с големи европейски производители на кабели и проводници, кабелни накрайници и консумативи. Това гарантира на нашите клиенти, че ще получат качествен продукт на справедлива цена. За да бъдем гъвкави и да предложим максимално покриване на изискванията на клиентите предлагаме и изработка на изделия с техни материали.

Ако в своята работа използвате кабелни изделия, които изработвате сами или ползвате услугите на външна фирма и търсите алтернатива, не се колебайте да ни изпратите запитване по телефон или електронна поща.

BulgariaGermanEnglish